Enemmän kuin sanoja

Nämä nettisivut ovat tehty sinua varten, joka epäilet tai olet saanut tiedon siitä, että lapsellasi on vamma tai erityistarpeita. Mutta myös sinulle, joka työssäsi kohtaat erityistarpeisten lasten perheitä.

FDUV on projektissa Mer än ord – besked om funktionsnedsättning (2016-2018) kartoittanut minkälaista tietoa ja tukea suomenruotsalaiset vanhemmat tarvitsevat saadakseen arkensa sujumaan ensitiedon jälkeen. Läheisessä yhteistyössä noin sadan suomenruotsalaisen vanhemman ja yhtä monen asiantuntijan kanssa olemme luoneet nettisivut, jotka opastavat perheitä, joissa lapsilla on erityistarpeita.

Rakennamme ammattilaisille suunnattuja nettisivuja syksyn 2018 aikana. Niillä keskitytään siihen, miten läheiset toivovat että heitä kohdataan. Nettisivut antavat myös esimakua projektin vuonna 2018 valmistuvasta koulutuspaketista.

FDUV on Suomessa asuvien ruotsinkielisten kehitysvammaisten henkilöiden etujärjestö. Tarjoamme tietoa ja toimintaa myös muille, joilla on lukemis-, oppimis- tai kommunikaatiovaikeuksia.